5 november 2022

Lynn geniet van haar leven. Houdt enorm van wandelen en fietsen, wat we iedere dag doen en ze is het meest in haar sas als ze met mij alleen op pad is en dat doen we dan ook. Een schat is ze. Naar de show gaan we niet meer met haar, ze heeft haar sporen verdiend.

4 september 2022 – Lynn  

Lynn is weer helemaal de oude, heeft last van haar hormonen gehad en was niet zo vrolijk, maar dat is weer helemaal terug. Rennen en spelen en ze geniet weer van het leven.

Door op de foto te klikken kan een filmpje bekeken worden

 

 

 

 

 

 

 

Lynn is op 14 december 2021 bevallen van haar tweede nest

Door het overlijden van Sansa op 13 december na een keizersnee had Lynn er ineens vijf pups bij. We gaven sondevoeding bij want Lynn kon het alleen niet helemaal bolwerken. Ze zijn naar hun nieuwe eigenaren gegaan op de leeftijd vanaf 11 weken en ze doen het goed, zijn bij de dierenarts geweest en alle gezond en prima bevonden. Twee pups gaan naar Noorwegen en één pup, Kimmy, blijft bij ons. Lynn heeft het geweldig gedaan, is een uitstekende moeder en nog steeds en de pups werden opgevoed door haar en onze andere honden. Ze begrepen de grenzen prima. Lynn ziet er heel goed uit en is ook goed op gewicht gebleven. Ze is blij, speels, ook met haar pups en zo mooi om dit te zien.

Lynn heeft op 2 februari 2020 een mooi nest gehad.

Lynn kreeg 12 pups, 1 pupje stierf drie dagen na de geboorte, 1 pupje na 8 weken en dat was heel triest. De overige 10 pups hebben het heel goed gedaan en nog steeds, vrolijke snuiters en echte levensgenieters.Al haar pups zijn getest op levershunt en op het SGK-3 gen en alle vrij. Ze hebben het geweldig, groeien goed op en hebben het goed bij hun eigenaren (17-03-2022).

18-04-2020 Lynn

 

Links Sansa (Amazing Nicole) en rechts Lynn (Amazing Lynn)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 juni 2019 – We zijn naar de Anicura Kliniek in Dordrecht geweest voor het hartonderzoek van Lynn. Alles dik in orde gelukkig. Ze zal de eerstvolgende loopsheid gedekt worden. Ze is vrij voor wat betreft het SGK-3 gen en is vrij van Factor VII-deficiency, dit is een bloedstollingsziekte die voorkomt in het ras.

14 maart 2019 – Lynn is loops, we zijn naar Engeland geweest, maar helaas heeft dit niet tot een dracht geleid. Ze zal rond december 2019 weer loops worden en dan weer proberen, wil graag een nakomeling van Lynn hebben.

Dwerg Keeshondpup is bang voor de stofzuiger en zoekt bescherming bij Lynn.

Lynn tuurt in de verte waar ze mensen ziet lopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lynn Top Deerhoundteef 2018   –   Lynn Nederlands Kampioen

Door het behalen van een Reserve CAC/Reserve CACIB op de Winnershow in Amsterdam op 16 december 2018 is Lynn nu definitief Nederlands Kampioen.

Op 16 december 2018 werd Lynn Nederlands Kampioen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

International Dogshow Bleiswijk – 3 november 2018

Lynn was ingeschreven in de Openklas bij keurmeester Mrs Gadolin uit Zweden. Lynn kreeg een Uitmuntend, een CAC/CACIB en was BOS. Na afloop zijn we naar het bos geweest met de deerhounds en Teun en Guus, en heeft ze heerlijk gerend, want voor mij is de show leuker dan voor haar. Heeft ze toch een fijn einde van de dag. Daarna heerlijk chillen op de bank.

 

 

 

 

 

 

 

 

International Dogshow Maastricht – 29 september 2018

Lynn moest voor het eerst uitkomen in de Openklasse, de keuringen begonnen om 9.30 uur en de deerhounds (Lynn was de enige), waren meteen aan de beurt. We gingen op vrijdag naar Maastricht in de middag en konden nog wandelen voor het donker werd. Ik was alleen met Lynn maar desalniettemin kreeg ik een 3-persoonskamer, dat was boffen. Lynn had haar eigen bed, had al een dekbedovertrek meegenomen om over het bed te doen. Heel relaxt was het. De volgende ochtend ook eerst lekker gewandeld en ontbeten en om 8.45 uur waren we in het MECC. Mevrouw Piesik, keurmeester, was heel enthousiast over Lynn en ze had een mooi keurrapport en een Uitmuntend en daarmee Beste van het Ras. We hebben een leuke dag gehad en ik heb haar lekker verwend. Ze had er ook zin in en was blij. Gelukkig, want na haar loopsheid in juni is ze wel twee maanden niet zichzelf geweest, weinig energiek en wat in zichzelf gekeerd. Joleyne, haar moeder, precies hetzelfde. Daar is nu geen spoortje meer van gelukkig, ze is weer haar eigen wilde, blije zelf.

23 augustus 2018

Lynn is loops geweest en bijna over haar schijnzwangerschap heen. Ze speelt weer en geniet van haar leventje.

 

 

 

 

 

 

 

 

9 april 2018

Lynn weegt 36 kilo nu. Ze is een hele lieve en speelse hond. In het bos is het rennen en spelen en vooral drent Guusje moet het ontgelden en wordt regelmatig tegen de grond gewerkt. Jim, Joleyne en Lynn gaan twee keer per dag naar het bos en dagen elkaar uit, racen, spelen en dan blaffen ze, als ze stilstaand bij elkaar zijn. Ze zijn fantastische honden en iedere dag opnieuw geniet ik van ze. Ach, ik hou gewoon heel veel van ze.

25 mei 2017 – Kampioenschapsclubmatch 2017

Lynn schuin KCM 4 2017 Lynn 3 KCM 2017

Lynn 2de geworden bij de Puppyklasse teven, keurmeester Miss Mary Girling.

 

 

 

 

 

 

22 april 2017 

22042017 kop Lynn Kuinderbos

Lynn

22042017 Lynn Kuinderbos

Lynn heeft genoten in het Kuinderbos, nat en zanderig met oren die alle kanten opgaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

4 april 2017

Vandaag Lynn gewogen, ze is 30.3 kg. Het is zo’n fijne hond! Ze luistert goed in het bos en is een genot om naar te kijken. Ze is graag bij me en neemt mijn hand in de bek.

6 maart 2017

Lynn weegt 29 kilo, ze is vandaag een half jaar en goed gezond. Het fijnst vindt ze het om naar het bos te gaan met de hele roedel en veel mensen en andere honden tegen te komen. Dikke pret.

29 januari 2017

Gisteren is Lynn gewogen, bijna 5 maanden oud, 25 kilo. De reden van het wegen was niet fijn. We waren gisteren, 22.00 uur in de dierenkliniek Emmeloord omdat Lynn in volle vaart op een boomstronk geknald was. Enorm schreeuwen, maar ze liep daarna wel gewoon door in rustig tempo naar de auto. Niet mank. Ze had na een paar uur wat verhoging en een wondje vlak naast het opperarm been, ik vertrouwde het niet. Foto’s gemaakt en ze bleek een klaplong te hebben. We zijn direct doorgereden naar Wilhelminaoord, waar er lucht uit haar borstholte gezogen werd en ook gedurende de nacht. Gelukkig kon ik haar vandaag weer ophalen. Ze heeft een antibioticakuur vanwege het kunnen ontstaan van een longabces. Het is gelukkig met een sisser afgelopen, maar ik ben wel heel bang geweest. Ze was ontzettend bij om weer thuis te zijn.

7 december 2016

Lynn is geboren op 7 september 2016. Ze is vandaag 13 weken oud en weegt 15,5 kg. Ze gaat samen met haar broer en zus, die hier nog zijn omdat ze pas met 15 weken naar het buitenland gaan, naar het bos en naar Emmeloord. Gezellig met z’n drieën in de auto en op avontuur. Ze zijn veel binnen en gaan geregeld naar buiten om te plassen. Stofzuiger, geluiden en kleinkinderen, ze vinden alles prima en gezellig.

 

img_3724