Shows in Noorwegen 2021 – 21 en 22 augustus

Dit jaar worden er 2 shows gehouden rond het Scandic Lillehammer Hotel in het weekend van 21 en 22 augustus, waaronder één dag de deerhound rasverenging samen met de rasvereniging van de Barzoi. Als Covid het toelaat ga ik erheen.

Clubshow Noorwegen 2020

Een Jubileumshow zou het worden begin juni, maar het heeft geen doorgang gevonden in verband met het coronavirus.

Clubshow Noorwegen 2019

Op zaterdag 1 juni 2019 wordt de clubshow in Noorwegen gehouden. Keurmeester is de heer Jürgen Rösner (D). Op zondag 2 juni is de NKK (Noorse Kennelclub) show in Oslo, daar keurt Mr Hector Heathcote (UK). Geboekt en 30 mei 2019 vertrek ik naar Noorwegen.

Uitzicht vanaf de summer cabin van Kristin

Strandje bij de summer cabin, heerlijk voor de honden

Deze mevrouw viel me op op de show in Stokke (NKK)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op vrijdag 1 juni ben ik naar Oslo gevlogen en met de trein naar Drammen gegaan. Kristin stond mij op te wachten, wat was het leuk om elkaar weer te zien. Veel gepraat en genoten. Het was een heel heet weekend, zaterdag 30 graden en zondag 31 graden. Op zaterdag 2 juni was de Internationale hondententoonstelling in Stokke, bij Oslo, georganiseerd door de Noorse Kennelclub. Op het laatste moment was er een keurmeesterswijziging, dat was jammer. Beste reu en beste van het ras werd Cream Island’s Sir Roy, eig.: Mw. A.M. Morell/mw. E. Nilsson.

Zondag 3 juni 2018 Konnerud/Drammen – Clubshow Deerhoundclub Noorwegen

Keurmeester: Elise Cartmel

Op zondag 3 juni de Clubshow in Kunnerud/Drammen. Een mooi stuk gras gelegen naast het huis van Britt Schøne Brodwall. Het was er heel gezellig en veel bekenden, omdat ik ook vorig jaar geweest was en via Facebook. Elise had voor iedereen een aardig woord en de sfeer was fijn. Na de keuringen hebben we opgeruimd en gebarbequed. Volgend jaar hoop ik er weer te zijn.

3de Beste reu op de clubshow werd Amazing George (Rowan) v.d. Flevomare, eig.: Kristin Ellingsen (N)

Beste van de Clubshow werd Lilac Wind Jeanne-d’Arc, eig.: Elizabeth Nordhammer (N)

Gezellige nazit met Britt, Kristin, Paul en Lammert