Fayèn (Packway Wych Cross)

Op 11 september jl. is onze onvergetelijke Fayèn gestorven, 3 jaar en 4 maanden oud. Ze kwam uit het bos met een gebroken dijbeen, er was niets meer aan te doen en we hebben haar moeten laten inslapen. Het was afschuwelijk om haar zo te zien, met haar krachteloze poot en ik wist meteen dat het niet meer goed kon komen. Ze heeft een fijn, maar veel te kort leven gehad. Vergeten doen we haar nooit!

Jim (Greyflax Jimmy Mack)

Onze geweldige, unieke, en lieve persoonlijkheid Jim is overleden op 23 februari 2022. Wij hebben genoten van hem en bewaren zoveel mooie herinneringen aan hem. Heel blij dat hij in ons leven geweest is. Het afscheid viel loodzwaar. Hij heeft hele fijne nakomelingen gekregen en wij hebben Lynn en haar dochters Vicky en Kimmie als zijn nageslacht.

Sansa (Amazing Nicole v.d. Flevomare)

Onze lieve Sansa is geboren op 7 september 2016 en overleden na een keizersnee op 13 december 2021. Deze lieve Sansa was net als haar moeder zo’n echte lieverd, het is zo’n gemis haar niet meer om ons heen te hebben. Ze heeft het leven geschonken aan 5 nakomelingen.

 

Sansa ligt hier links op de bank (naast haar zus Lynn)

 

 

Joleyne (Iisha Christie Sense of Beauty)

Joleyne werd 22 januari 2014 geboren en is gestorven op 18 september 2020 aan een baarmoederontsteking, heel plotseling. Het gemis is nog steeds enorm, we hielden zielsveel van haar. Ze was een hele lieve, evenwichtige en aanhankelijke hond. We zijn blij dat we nakomelingen van haar hebben met haar karakter.

Joleyne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

************************************************************************************************************

26 augustus 2020

Joleyne is erg gesteld op uitslapen. Ze ligt dan ‘s ochtends met haar poot over haar ogen, nog niet bereid om van de bank af te komen. Moet haar aanlijnen om mee te gaan naar het bos en eenmaal daar aangekomen vindt ze het heerlijk. Ze weegt 39 kilo, mankeert nooit wat aan haar gezondheid, we hopen het zo te houden. Ze is in het bos niet gericht op mensen of andere honden, die interesseren haar niet. Ze is heel erg op mij gericht. ‘s Avonds ligt ze in de stoel naast mij met haar poten op mijn schoot, ze wil altijd in contact zijn. Ze is een schat!

18-04-2020 Links is Jimmy en rechts is Joleyne, een prachtig koppel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 november 2019

Joleyne zit links, Lynn rechts. Was zo mooi om ze bij binnenkomst zo te zien zitten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 augustus 2018

Joleyne is een ware atleet en in topconditie. Ze is prachtig en daarbij heeft ze een fantastisch karakter

3 mei 2019 – Joleyne staart naar Lynn, die plat ligt en haar moeder aan het uitnodigen is voor een run. Altijd spectaculair.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22 januari 2018

Klikken op de foto geeft een kort filmpje

Joleyne is vandaag 4 jaar geworden. Ze is helemaal hersteld van haar nest dat op 27 september 2017 geboren werd. Ze gedraagt zich als een hele jonge hond, gek op rennen en dollen met Jim en Lynn. We gaan twee keer per dag naar het bos waar ze zich helemaal uit kan leven. ‘s Avonds ligt ze naast me, zij op de bank, ik op de stoel ernaast en altijd moet ze met haar poten over me heen liggen, contact maken. Ze is heel aanhankelijk en heeft een fantastisch karakter. Ze weegt nu 40 kg. Haar vacht moet nog weer verder ontwikkelen. Heb een kort filmpje geplaatst, aan het einde wegklikken, anders volgen andere filmpjes op youtube die er niets mee te maken hebben.

 

22 april 2017

22042017 kop Joleyne Kuinderbos

Een prachtig hoofd heeft Joleyne!

22042017 Joleyne Kuinderbos

Even een rustmomentje in het Kuinderbos.

 

 

 

 

 

 

 

10 april 2017

Joleyne heeft een hartonderzoek ondergaan door Rob Gerritsen van De Kompaan in Ommen. De uitslag was: Normaal.

Maart 2016

Joleyne geniet erg van haar leven. Ze kan ontzettend hard rennen en ze vindt het vooral fantastisch om de run in te zetten in het bos met Jim achter zich aan. Heel gevaarlijk tussen de bomen door. Tot nu toe is het altijd

goed gegaan. We gaan iedere ochtend naar het Voorsterbos of het Kuinderbos en ook in de middag gaan we. Ze zijn mooi bespierd.

Donderdag 3 december 2015

Joleyne weegt 37  kilo en ziet er perfect uit.

Een heel stuk van de ontwikkeling is weggevallen door de overgang naar een nieuwe website. Wordt bijgewerkt.

Joleyne
31 mei 2014, 17 weken oud. Zonnetje schijnt op haar vacht.

Zaterdag 13 september 2014
Joleyne weegt nu 32 kilo. Nog steeds een enorme goede eter. Kan goed met honden en kinderen, ze is heel lief.

Dinsdag 22 juli 2014
Joleyne is nu een half jaar en ze weegt 27.7 kg. Wat kan ze ongelooflijk rennen en wenden en keren. Prachtig om te zien. Ze eet fantastisch goed.

Zaterdag 31 mei 2014
Joleyne begint al groot te worden. Zindelijk is ze nog lang niet. Binnen in de bench, maar ook lekker op de bank of op schoot liggen. Moet je even de kamer uit, dan gaan boeken en tijdschriften eraan en vind je een plas. Dat heeft nog tijd nodig. Verder consequent vanuit de bench de tuin in om te plassen. Ze is een echte hartendief. Een heerlijke knuffelaar. Vrij en blij, ze gaat graag overal mee naar toe.

Zondag 13 april 2014
Rond 15 april werd maandag 7 april en dat is fijn, hebben we tijd voor de socialisatie. De eerste dagen was ze echt wel bang en onwennig, maar dat is snel opgeknapt. Het is ook een enorme overstap voor zo’n klein hondje om van een veilig nest in den vreemde te komen.

Na zo’n eerste week begint het begrip te komen van wat overal de bedoeling van is. Ze slaapt ‘s nachts in de bench en heel vroeg haal ik haar daar uit en zet haar buiten in het gras neer. Meteen plassen en behoefte doen. Ze maakt gekke bokkensprongen door het gras en lekker rennen en ze reageert op ons. Het eten gaat nu ook heel goed en er zit nu een ritme in. Iedere dag ondernemen we iets want ze zit nog in de socialisatiefase.

Woensdag 26 maart 2014
Vanochtend hebben we de pup uitgezocht. Ik ben heel blij met Joleyne, een mooi donker gestroomd hondje! We kunnen haar 15 april ophalen!

Dinsdag 11 maart 2014
Half april komt er een pupteefje uit de combinatie Ch Fritzens Consuelo VanderBilt x Ch Cairnesund’s Pearly Prince bij ons. Het nestje bestaat uit 4 reuen en 7 teven. Blij!

Heb nog niet echt goede foto’s, komen er de volgende keer op.

Jim en Joleyne op het strand van Hoek van Holland
(10-03-2016)