18 maart 2023 – KV Rijnland – Holland Cup en Crufts kwalificatie

Kimmie was ingeschreven, zij werd Holland Cup Winster 2023 en kreeg een Crufts kwalificatie. Rasspecialist de heer Tesics was vol lof over haar belijning en vacht. Mooi keurrapport!

26 november 2022 – Winnershow in Leeuwarden

Kimmie was ingeschreven en ze is JeugdWinster 2022 geworden! Keurmeester: Mw. A. Gielisse (NL).

 

 

 

 

 

 

 

 

5 november 2022 –  Int. Dogshow Bleiswijk

Vicky en Kimmie waren ingeschreven. Kokende motor onderweg, gedoe en te laat met Kimmie in de ring. Kimmie kreeg een super keurrapport maar kon niet meer geplaatst worden. Vicky kreeg het reserve CAC/CACIB. Keurmeester: M. Cocozza (GB).

2020

Het jaar van Corona. Er is een aantal shows geweest maar ik heb er gewerkt en stage gelopen en niet mijn eigen honden geshowd. Vanaf eind september zijn er het hele jaar geen shows meer.

Hond van het Jaarshow – zondag 13 januari 2019

De Hond van het Jaarshow werd gehouden in ‘t Flint in Amersfoort. De keuringen begonnen om 11.45 uur. Voor deze show moet je uitgenodigd worden en deze uitnodiging kwam voor Lynn. Keurmeester was de heer G. Jipping (NL).

Iedere deelnemer aan de Hond van het Jaarshow kon een foto laten maken, leuk aandenken maar niet meer. Lynn is een schat en heeft het goed gedaan. We waren ‘s ochtends om 7 uur in het bos, lichtgevende halsbanden om en zaklantaarn van 3500 lumen. Hebben de honden een uur gelopen dus geen zielige dag voor Lynn.

Winnershow Amsterdam – zondag 16 december 2018

Lynn was ingeschreven in de Openklas bij keurmeester Francesco Cochetti (It). Lynn heeft op deze show een Reserve CAC (kampioenschap) en een Reserve CACIB behaald en is daarmee nu definitief Nederlands Kampioen. Ze liep geweldig!

International Dogshow Bleiswijk – 3 november 2018

Lynn was ingeschreven in de Openklas bij keurmeester Mrs Gadolin uit Zweden. Lynn kreeg een Uitmuntend, een CAC/CACIB en was BOS. Na afloop zijn we naar het bos geweest met de deerhounds en Teun en Guus, en heeft ze heerlijk gerend, want voor mij is de show leuker dan voor haar. Heeft ze toch een fijn einde van de dag. Daarna heerlijk chillen op de bank.

 

 

 

 

 

 

 

 

International Dogshow Maastricht – 29 september 2018

Lynn was voor het eerst ingeschreven in de Open Klasse. Ze had een fantastisch keurrapport, kreeg een Uitmuntend, CAC/CACIB en BOB (Beste van het Ras). Keurmeester: Mevrouw Birgit Piesik (D).

BeneLuxWinner en WorldDogShow te Amsterdam – 9 t/m 12 augustus 2018

De BeneLuxWinner is op 9 augustus en de keurmeester is Eugeny Kuplyauskas (RU). Lynn is ingeschreven in de Tussenklasse. Lynn kreeg een Uitmuntend en werd 2de geplaatst, verder ging de eer naar Finse deelnemers. Rowan (Amazing George v.d. Flevomare) liep rechtsvoor ietsje onregelmatig (enorm gerend de dag ervoor wat niet verstandig bleek te zijn) en kreeg van de keurmeester te horen: niet te keuren. Je denkt dan aan agressie of onhandelbaarheid, waarvan uiteraard geen sprake was. Gelukkig was hij de dag erop erop voor de sighthoundspecial weer het heertje en liep als vanouds.

De WorldDogShow was voor de deerhounds op zaterdag 11 augustus en de keurmeester was de heer A. van den Broek, Lynn was ook in de Tussenklasse ingeschreven. Ze werd 2de met een Uitmuntend. 

Clubshow Ierse Wolfshonden en Deerhounds in Frankrijk – 10 juni 2018

Op het laatste moment kon ik Lynn nog inschrijven voor de jaarlijkse Clubshow in Frankrijk. Ze kreeg een Uitmuntend van de keurmeester. De plaats waar het gehouden wordt is Le Touquet-Paris-Plage in het Departement Pas-de-Calais. De dag ervoor was ik in Tilburg, het is van daaruit 3 uur rijden naar Le Touquet. We zaten in een hotel pal aan het strand. De honden hebben genoten van het enorme strand, waar het heel stil was, dus ze hebben zich naar hartelust uitgeleefd. Showen is 1, maar heel belangrijk is dat de honden het ook naar hun zin hebben.

Keurmeester is Mrs Joan Wragg (UK) (Neroche Deerhounds).

 

Direwolf Mac Custennin CAC/CACIB – Cockaigne Chidish van de Meirse Weiden kreeg het reserve.


Kilbourne Oh Sweet Lorraine CAC/CACIB en Mildred of Muma kreeg het reserve.

 

 

 

 

 

 

 

 

International Dogshow De Baronie – 9 juni 2018

Afkoelen in het water.

Lynn was ingeschreven in de Tussenklasse. Keurmeester was de heer Coppens. Lynn kreeg een Uitmuntend en werd als 2de geplaatst. We zijn om 12.30 uur richting Le Touquet-Paris-Plage gereden en hebben eerst de honden lekker laten rennen.

 

 

 

International Dogshow Hanzeshow/IJsselshow Zwolle 23 juni/24 juni 2018

Lynn is ingeschreven in de Tussenklasse. Op 23 juni keurt Mr S. Helgesen (No) en op 24 juni keurt Mrs M. Kips (Lu).

Al op vakantie, dus niet geweest. Inclusief Lynn waren er zaterdag 2 reuen en 2 teven, zondag 1 reu en Lynn. Minimale deelname dus.

Kampioenschapsclubmatch Deerhoundclub Nederland op 10 mei 2018

Op donderdag 10 mei a.s. wordt de jaarlijkse kampioenschapsclubmatch van de Deerhoundclub gehouden. Keurmeester is mevrouw E. Bakker-v.d. Woestijne. Zowel Jimmy Mack, Joleyne en Lynn zijn ingeschreven als ook Beloved Bridget (Jones genoemd). Ze zien er allemaal schitterend uit en de vachten glanzen.

International Dogshow De Utrecht – 14 april 2018

Lynn is ingeschreven in de Tussenklasse, keurmeester is mevrouw M.J. Melchior uit Luxemburg.

Lynn kreeg een 1 Uitmuntend, een CAC en CACIB en werd Beste van het Ras. Ze liep heel vlot en regelmatig. Ik was heel blij en verrast dat ze als beste werd aangewezen door mevrouw Melchior.

 

 

 

 

 

 

International Dogshow KV Rijnland – 17 maart 2018

Lynn is ingeschreven in de Tussenklasse, keurmeester is Mevrouw C.Y. van Zanten-Boomgaard.

Lynn 2de geplaatst in Rasgroep 10

Lynn kreeg een 1 Uitmuntend, een CAC en CACIB, Beste van het Ras en ze werd bovendien 2de in Rasgroep 10 geplaatst. Ik was heel blij en dat komt ook omdat ik haar zelf gefokt heb, dat maakt het speciaal.

Hiermee krijgt ze een uitnodiging voor de Hond van het Jaarshow 2019.

Het was echt een lange dag, maar Lynn heeft zich heel goed gehouden.

International Dogshow Gent – Flanders Dogshow 2018

Zaterdag 17 februari werden de deerhounds gekeurd door mevrouw D. Getzinger. Lynn kreeg het reserve CAC en reserve CACIB.

Zondag 18 februari was de keurmeester de heer C. Magré. Hij gaf Lynn een CAC/CACIB en ze werd beste van het ras. Lynn deed het zo goed en ze is zo’n ontzettend lieve hond, ik heb echt genoten.

 

 

Kerstshow Gorinchem – 17 december 2017

Keurverslag Lynn

Lynn had ik ingeschreven, keurmeester mevrouw R. Lochs-Romans.

Lynn kreeg een 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse en daarmee een Reserve CAC en een fantastisch keurverslag.

Keurverslag: Mooie vrouwelijke uitstraling. Alles past mooi bij elkaar en is waardig. Vrouwelijk hoofd met goede lengte voorsnuit/schedel en typische welving boven ogen. Mooi breed bot. Goede voeten. Mooie hoekingen, Goed lichaam en typische lange staart tot bijna op de grond. Gangwerk waardig en zuiver. Super gedrag.

Holland Cup en Winnershow 8 t/m 10 december 2017 – RAI Amsterdam 

Lynn heb ik ingeschreven voor de Holland Cup op vrijdag 8 december, keurmeester is de heer J. de Cuyper (BE), er zijn 4 deerhounds ingeschreven.

Lynn kreeg een 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse en is daarmee  nu Nederlands Jeugdkampioen.

Jimmy Mack en Lynn zijn ingeschreven voor de Winnershow op zondag 10 december, keurmeester is de heer A. Cronander (SE), er zijn 9 deerhounds ingeschreven.

Zowel Jim als Lynn kregen een 2 Uitmuntend.

International Dogshow Bleiswijk 4 november 2017

Keurmeester: Mr. Christian Jouanchicot.

Lynn kreeg een 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse, werd Beste Teef en ook nog Beste van het Ras.

Toppertje! Ze deed het heel goed.

 

 

 

Hanzeshow en IJsselshow 7 en 8 oktober 2017

Lynn gaat zaterdag voor het eerst naar een internationale show en ook zondag. Op zaterdag keurt de heer F.G. Gerritsen en op zondag Mr S Dunne (Ierland).

Lynn werd 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse en behaalde hiermee haar eerste punt voor het Nederlands Jeugdkampioenschap.

Zondag 11 juni 2017 – Internationale Tentoonstelling Oslo

Rowan juni2017

 

 

Rowan (Amazing George v.d. Flevomare), eigenaar Kristin Ellingsen (N)

Rowan won zijn eerste CAC, hij is hier 9 maanden en 5 dagen. Ik mocht met hem op de foto.

 

 

Zondag 11 juni 2017

John-Boy (Fanfan Jimmy Irater, zoon van Jimmy Mack x Daisy Carrie Irater), geboren 4-11-2016, eigenaar Nadja Koschwitz, behaalde in de puppyklasse reuen: Vvspr1, Puppy BOB.

Fanfan juni2017

 

 

John-Boy, 7 months old

 

 

 

Donderdag 25 mei 2017 – Kampioenschapsclubmatch Deerhoundclub Nederland

Jim, Joleyne en Lynn zijn ingeschreven voor de Kampioenschapsclubmatch op 25 mei a.s.. Keurmeester is Miss M. Girling.

KCM 4 2017 KCM 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Jimmy werd 3de Uitmuntend in de Kampioensklasse, geshowd door Lammert Stoker

Joleyne 2de KCM 2017

 

Joleyne werd 2de in de Kampioensklasse

 

 

 

 

 

 

Lynn schuin KCM 4 2017 Lynn 3 KCM 2017

Lynn werd 2de in de Puppyklasse

 

 

 

 

 

Mooie resultaten. Mooie rozetten gekregen, gemaakt door Eva Vobornikova uit Tjechië, heel bijzonder.

Ook twee broers en twee zussen van Lynn waren er en een halfzusje uit Tsjechië. Ze hebben het allemaal heel goed gedaan, allemaal Veel Belovend.

Zaterdag 8 april 2017 – Jahresausstelling Volkmarsen (Duitsland)

Jim, Joleyne en Lynn zijn ingeschreven voor de Jahresausstellung. Er zijn 102 deerhounds ingeschreven, 38 reuen en 64 teven. Keurmeester is Mr Ken Aird.

Jim en Joleyne hadden beide een Uitmuntend, maar zijn niet geplaatst. Lynn werd 3de geplaatst in de puppyklasse.

Winnershow Amsterdam zondag 11 december 2016

Greyflax Jimmy Mack en Iisha Christie Sense of Beauty (Joleyne) zijn ingeschreven voor de Winnershow op zondag 11 december 2016. Keurmeester is Mrs Jill Peak (GB).

© KYNOWEB - https://www.kynoweb.com/ - Photo by Ernst von Scheven

Jimmy Mack werd Beste Reu en Beste van het Ras (BOB), hiermee heeft hij tevens de titel Winner 2016.

 

Joleyne werd Beste Teef en Best Opposite Sex (BOS), hiermee heeft zij tevens de titel Winster 2016.

 

 

Het was een hele gezellige dag en ik ben heel blij met de resultaten. Helemaal niet verwacht omdat Joleyne net een nest gehad heeft.

Jahresausstellung Gelsenkirchen op 6 augustus 2016

Greyflax Jimmy Mack is ingeschreven voor deze show. Keurmeester is Ingela Kyrklund, Zweden.

IMG_6115 kopieDogShow De Baronie in Tilburg, zaterdag 4 juni 2016

Jim en Joleyne hebben zaterdag 4 juni  meegedaan aan deze hondententoonstelling, die gehouden wordt in Manege Thielen, Oude Lijn 7 te Tilburg. Keurmeester was mevrouw F. Lochs-Romans.

Jim kreeg een 1U en een CAC en Joleyne kreeg het Reserve en is hiermee Nederlands Kampioen. Van Joleyne is een foto gemaakt, van Jim niet jammer genoeg.

KC De Baronie 4-6-2016Deerhoundclubmatch donderdag 5 mei 2016

Greyflax Jimmy Mack werd Reserve Beste Reu en Joleyne kreeg een 4 Uitmuntend. Beide hadden echt hele mooie keurrapporten. Keurmeester was Mr W. Buitenkamp.

Jimmy Mack cm 16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KCM 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crufts – 10 – 13 maart 2016 – Birmingham UK

Crufts Joleyne staand

 

 

 

 

 

 

 

 

Joleyne 1ste in de Post Graduate Class

Jim en Joleyne behaalden op de Winnershow 2015 beide een Cruftskwalificatie en dat betekent dat we de oversteek naar Engeland gaan maken. De Deerhounds worden op zondag 13 maart gekeurd door Mrs. J.M. Duddell.

Joleyne was ingeschreven in de Post Graduate Class. Er waren in deze klasse 13 teven ingeschreven. Joleyne werd 1ste geplaatst en dat was prachtig! We kregen complimenten over haar gangwerk.

In de Open Class waren reuen die ouder waren dan Jim. Hij leek echt een jonge hond vergeleken met de andere reuen, die nog de tijd nodig heeft om uit te zwaren, volwassener te worden. Hij werd niet geplaatst.

Het was een prachtige belevenis, 106 ingeschreven Deerhounds!!!

Zondag 13 december 2015 – Winnershow

International Dogshow, Winnershow in de RAI in Amsterdam. Judge: Mr. W. Buitenkamp.

Jimmy Mack Geerke in de ring

 

 

 

 

 

Greyflax Jimmy Mack (Kilbourne Nico x Ch Greyflax Crystal), NJK, NK, was given a CAC, CACIB, was BOS and Winner 2015.

Joleyne, pedigree name Iisha Christie Sense of Beauty (Cairnesund’s Pearly Prince x Fritzens Consuelo Vanderbilt), NJK, NK, JW ’14, BJWNL + BWNL ’15, was given a CAC, CACIB, BOB and in group 10 she was 2nd. She has the titel: Winster 2015.

An amazing result for her, being two years old the 22nd of January 2016.

Joleyne – Winster 2015 – Beste van het Ras

 

Joleyne in de Erering – 2de in Rasgroep 10 – met Geerke van Eggenhuizen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© KYNOWEB - https://www.kynoweb.com/ - Photo by Ernst von Scheven

Joleyne 2nd BIG

Zondag 5 oktober 2014

Greyflax Jimmy Mack is ingeschreven voor de Hanzeshow in Zwolle. Keurmeester: Mr. H. Stockmari

Zondag 8 juni 2014 – Hondententoonstelling Arnhem
Greyflax Jimmy Mack staat ingeschreven in de Jeugdklasse. Keurmeester is mevrouw L. de Ridder-Onghena. Jimmy behaalde een 1ste Uitmuntend in de Jeugdklasse. Hiermee is hij Nederlands Jeugdkampioen geworden en heeft hiermee ook een CAC-punt. Zijn tweede, voor het Nederlands Kampioenschap. Alles is relatief, maar wel leuk.

Zaterdag 29 mei 2014 – Clubmatch Deerhoundclub
Greyflax Jimmy Mack en Iishi Christie Sense of Beauty (Joleyne) namen beide deel aan de clubmatch, Jimmy in de Jeugdklas reuen en Joleyne in de babyklas teven. Jimmy werd 1Excellent in zijn klasse, hiermee haalde hij ook een Jeugdkampioenschapspunt. Joleyne werd Beste Baby. Ik ben er heel blij mee. Keurmeester was de heer Hector Heathcote uit Engeland.

Zaterdag 29 maart 2014 – Jahresausstellung Ostercappeln
Greyflax Jimmy Mack is ingeschreven in de Jeugdklasse op deze Windhondententoonstelling. Het moet een heel mooi evenment zijn. Op zondag 30 maart worden coursing wedstrijden gehouden. Keurmeester is Mrs Bond. Er waren 80 deerhounds ingeschreven. In Jimmy’s klasse waren 14 honden ingeschreven en 11 aanwezig. Jimmy werd 3de geplaatst met een Uitmuntend en een mooi rapport. There were 80 deerhounds in the cataloque. In Jimmy’s class were 14 dogs, but 11 present. Jimmy was 3rd with an Excellent.

Zondag 23 maart 2014 – Tentoonstelling Leiden
We hebben Greyflax Jimmy Mack ingeschreven in de Jeugdklasse voor de tentoonstelling Leiden. Keurmeester is de heer A.P.J.M. v.d. Broek. Jimmy did really well. He was 2 Excellent with a Res. CAC.

Zaterdag 1 maart 2014 – MartiniDogShow te Groningen
We hebben ingeschreven in de Jeugdklasse voor de MartiniDogShow: Greyflax Jimmy Mack (Kilbourne Nico x Ch. Greyflax Crystal).Keurmeester is de heer B. Fritz (DE)

Keuring
Greyflax Jimmy Mack (Kilbourne Nico x Ch. Greyflax Crystal) attended the MartiniDogShow today and was 1 Excellent with res. CAC in his class. Promising dog Mr. Fritz said. It’s nice for his first show.